Warning: Undefined array key "_pnty_logo_attachment_id" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 101

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 101

Warning: Undefined array key "_pnty_logo" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 102

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 102

Junior/Nyexad Elektronikingenjör till Ledande Tekniskt Bolag

Stockholm

Kontaktperson:Elin Dahlqvist
Omfattning:Heltid
Placering:Stockholm

Tänk dig de mest högteknologiska elektronikprodukterna du kan föreställa dig, sen tänker du ett steg ytterligare. Med världsledande produktionslösningar leder bolaget elektronikindustrin och skapar idag de mest högteknologiska produkterna. Bolaget befinner sig i en expansiv fas där de vill fortsätta etablera sig på fler marknader, i flera länder. Har du kanske läst till elektronikingenjör via en Yrkeshögskola eller besitter relevant erfarenhet? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN:

För kunds räkning söker vi nu en driven och engagerad elektronikingenjör som kommer axla en viktig roll i bolaget. I rollen kommer du vara ansvarig för utveckling, implementering samt administration av testutrustning för elektronik, PCBA-kort och kablar. För rätt kandidat finns möjligheten att få mandat att strukturera och hantera testutrustning för att säkerställa att produkter får rätt kvalitet för produktion men också för reservdelsleveranser. Du får möjligheten att arbeta med ett erfaret team av andra produktingenjörer där alla är med och stöttar produktionen med både tekniskt- och processtöd.

Du kommer bland annat arbeta med att,

 • Utveckla med hjälp av LabView program för ny utrustning
 • Hantera utrustning för att hålla dig uppdaterad med de senaste versionerna och uppdateringarna
 • Skriva instruktioner för produktioner som ska utföra test av alla delar
 • Stödja och ge vägledning till bolagets personal som använder utrustningen
 • Standardisera testutvecklingsprocessen tillsammans med R&D

VI SÖKER DIG SOM:

För att du ska trivas och lyckas i rollen söker vi dig som,

 • Relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis som elektronikingenjör från Yrkeshögskola
 • Goda kunskaper i att läsa TDS (Test Data Specifications)
 • Förståelse för interna och externa kundbehov
 • Erfarenhet av Labview

Vi söker dig som förstår den positiva effekten av ständiga förbättringar och har ett stort engagemang för att arbeta med affärsverktyg efter behov. Att förbättra organisatorisk excellens är avgörande faktor för framgång i rollen som elektronikingenjör. Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

OM KUNDFÖRETAGET:

Bolaget är ett svenskt högteknologiskt företag med mer än 1200 anställda idag. De är banbrytande på sin marknad och har i över 40 år utvecklat och tillverkat komponenter för elektronik- och displaytillverkare för att förbli konkurrenskraftiga. Idag har de kunder och distributörer i över 50 länder världen över. De är ledande aktörer inom SMT-, halvdelar- och fordonsindustrin. Deras innovativa produkter, tjänster och lösningar levereras för att skapa morgondagens elektronik – från avancerade skärmar till livräddande medicinska implantat och nästa generations satelliter.

Bolaget erbjuder dig chansen att komma in i ett lönsamt och växande bolag med öppen arbetskultur och erfarna kollegor. Det är en miljö där kollegor lär och utvecklas av varandra för att driva innovationen och öka kundvärdet. Bolaget fortsätter genom sin teknik göra det omöjliga möjligt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6–12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Täby, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow