Junior Javautvecklare till Marknadsledande Fast2!

Göteborg

Kontaktperson:Hanna Lejon
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Till FAST2 söker vi nu efter en duktig junior Javautvecklare som vill vara med och utveckla deras nya websystem. Är du intresserad av att hänga med på deras resa? Ansök idag!

OM TJÄNSTEN: 

Som Backendutvecklare hos FAST2, en av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem till fastighetsbolag, arbetar du främst med utveckling i Java. Du kommer vara med i utvecklingen av både moderna och tillgängliga webbplatser, där FAST2 arbetar i tvåveckorssprintar med daily standups, retrospectives och regelbundna backlog-refinements.

Du kommer arbeta i nära samarbete med entusiastiska, teknikintresserade och seniora utvecklare till kollegor. FAST2 har en gedigen introduktion för nyanställda, till exempel ett mentorskapsprogram där du kommer arbeta tätt ihop med en senior kollega under de första månaderna. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas mot till exempel fullstackutveckling, arkitektur, produktägarskap eller tech lead.

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har goda kunskaper i Java alternativt C# men är öppen för att arbeta i Java
 • Kan uppvisa relevanta hobbyprojekt inom programmering
 • Talar och skriver flytande svenska, då all intern dokumentation och kommunikation sker på svenska

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet från en liknande roll sedan innan
 • Har goda kunskaper i Typescript och Javascript
 • Har kunskaper i REST API:er, SQL, Docker och/eller Linux

Utöver detta kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper, där vi söker dig som är en nyfiken och driven person med en positiv inställning. Vidare tror vi att du är noggrann och ansvarstagande, där du trivs med att jobba med andra utvecklare samt att du är vetgirig och vill utvecklas tillsammans med företaget.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från FAST2:s och vår sida är att du efter 12 månader blir tillsvidareanställd hos FAST2.

OM KUNDFÖRETAGET:

FAST2 Affärssystem AB är en av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem till fastighetsbolag. FAST2 har lång erfarenhet av fastighetsbranschen och har funnits sedan 1996 och systemet har anor från mitten av 80-talet! Deras mission är att skapa fler digitala möjligheter för en fastighetsbransch i förändring. Huvudkontoret är beläget i Stockholm och på kontoret i Göteborg sitter cirka 35 medarbetare varav ungefär 20 arbetar med utveckling.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Norra Ågatan 10
 • Start: Januari/februari
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow