Fullstack-utvecklare till MMS

Stockholm

Kontaktperson:Mattias Isik
Omfattning:Heltid
Placering:Stockholm

OM TJÄNSTEN:

Som fullstack-utvecklare är du del av ett team om 8 personer. Du kommer arbeta med att utveckla MMS webbaserade system intern och externt. De externa systemen fokuserar på att analysera tv-tittandet online och broadcast-tv. Tanken är att man enkelt ska kunna se hur många som till exempel tittade på gårdagens Robinson eller Bonde söker.

Internt arbetar man mycket med metadata och kontrollerar all ingående data och ser till att det sänds ut rätt. Här bygger man verktyg för att hantera detta på ett smidigt sätt.

Du kommer att fokusera på frontend till att börja med men vara beredd på att även hoppa in i backend där det behövs. Du kommer arbeta varierat med flera produkter och du kommer sällan sitta med en specifik sak länge. MMS kör C# i backend och Vue.Js i frontend.

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av frontend och gärna lite backend.

VI SÖKER DIG SOM:

Relevant akademisk utbildning ex. civilingenjör, systemvetenskap eller Yrkeshögskola. För att trivas i rollen är du social och kommunikativ och har ett stort intresse för programmering. Vi ser gärna att du har ett till två års relevant erfarenhet.

Då MMS dagligen levererar siffor ser vi att du är noggrann i ditt arbetssätt och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och du tycker om att göra saker ordentligt

OM KUNDFÖRETAGET:

MMS bevakar trender, utvecklar nya metoder för mätning av rörlig bild samt publicerar rapporter och undersökningar. MMS uppdragsgivare är de stora mediehusen, mediebyråer och annonsörer. Man mäter tittandet på program, klipp och reklam där mätningarna fungerar som mediebranschens valuta. Siffrornas kvalitet kontrolleras noga av MMS varje dag och detta arbete är en grundbult i uppdraget att leverera en valuta till branschen.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday, men du kommer anställas direkt hos MMS.

STARTDATUM:

Datum för start: Omgående/Enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:

  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
  • Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater. Annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Java, C#, GO, Software developer, webbutveckling, docker, react,Node, backend, frontend

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow