Driven Mekanikkonstruktör till Getinge

Stockholm

Kontaktperson:Alexandra Bohlin
Omfattning:Heltid
Placering:Stockholm

Här har du möjligheten att arbeta i ett engagerat team som jobbar för att rädda liv och säkerställa utmärkt vård. Getinge erbjuder innovativa lösningar för operationsrum, intensivvårdsenheter, steriliseringsavdelningar och för Life Science och institutioner. Ett jobb hos Getinge kommer att ge dig karriärmöjligheter som både inspirerar och utmanar. Vill du bli en del av ett globalt bolag där du får möjlighet att vara med och ta fram produkter som räddar liv, välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

Som mekanikkonstruktör hos Getinge kommer du att tillhöra mekanikteamet inom R&D. Teamet består av erfarna ingenjörer som du kommer att arbeta ihop med. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara produktvård men du kommer även att vara delaktig i kommande nyutvecklingsprojekt vad gäller konstruktion av ventilatorer och anestesimaskiner.

Arbetsuppgifter:  

 • Konstruktionsarbete i SolidWorks i enlighet med gällande kravbild, processer och kvalitetssystem 
 • Ha ett nära samarbete med produktion, SQE, ändringsledare, usability och service 
 • Aktivt deltagande i framtagning av prototyper, testning och verifiering i Getinges egen mekaniska verkstad
 • Delta i felutredningar och rotorsaksanalyser 
 • Dokumentation i Getinges kvalitetssystem 

VI SÖKER DIG SOM:

För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du är duktig på att organisera och strukturera dina arbetsuppgifter och drivs av att lösa tekniska utmaningar. Du är van att kommunicera med olika intressenter i en organisation på olika nivåer, med olika teknisk bakgrund och samarbetar i- och utanför teamet för att nå målet. Vi tror även att du tycker om att ta egna initiativ till förbättringar. 

För att vara aktuell för rollen ser vi gärna att du har:  

 • Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen, gärna med inriktning inom maskinteknik eller motsvarande 
 • Minst 2-5 års erfarenhet av produktutveckling inom mekanik 
 • Goda kunskaper i SolidWorks eller motsvarande 3D CAD 
 • Ett brinnande intresse för teknik 
 • Flytande kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet 
 • Erfarenhet inom pneumatik är meriterande 

OM KUNDFÖRETAGET:

Runt om i världen finns det många hälsoutmaningar att lösa. Befolkningen växer och människor blir äldre samtidigt som fler sjukdomar ökar. Traditionella infektioner, tillsammans med välfärdssjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, fetma och diabetes, sätter en enorm press på vården. Fler kommer att behöva behandling, men det finns färre resurser till hands. 

Getinge har åtagit sig att möta dessa utmaningar tillsammans med vårdgivare och vara en del av att förbättra patienters liv runt om i världen. Deras erbjudande inkluderar produkter och lösningar för intensivvård, kardiovaskulära ingrepp, operationssalar, steril upparbetning och life science. Resan startade i byn Getinge på den svenska västkusten redan 1904. 

Idag omfattar Getinges verksamhet mer än 40 länder med över 10 000 anställda - var och en med en fast övertygelse om att rädda liv är det bästa jobbet i världen. 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Getinges och vår sida är att du efter uppdragsperioden blir direktanställd hos Getinge.  

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid 
 • Start: Enligt överenskommelse  
 • Placering: Solna 
 • Rekryteringsansvarig: Alexandra Bohlin 
 • Lön: Marknadsmässig 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.  

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow