Firstline Supporttekniker till Milleteknik!

Göteborg

Kontaktperson:Bianca Lord
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Är du intresserad av teknik, är lösningsfokuserad och stresstålig? Vill du arbeta på ett mindre, mångkulturellt och prestigelöst bolag som växer och utvecklas dagligen? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten: 

Friday söker nu för Milleteknik AB en mekanik-/elektronikintresserad person. Vi ser gärna att du tidigare har skruvat isär din dator eller liknande och intresserar dig för hur allting på insidan fungerar och hur komponenter är sammankopplade till varandra. Vi ser gärna att du har en naturlig fallenhet för IT samt för att prata med kunder. Milleteknik AB arbetar med att utveckla och tillverka batteribackuper/reservkraft för skydds- och säkerhetsbranschen inom byggsektorn, i industrin och till andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i deras säkerhetssystem. Milleteknik växer ständigt och ser fram emot de kommande kreativa utmaningar de står inför. 

I rollen som Firstline supporttekniker hos Milleteknik kommer du att arbeta brett med support och att åtgärda kundärenden. Det kan exempelvis vara att kunderna vill ha hjälp med installation eller en reklamation. Utöver detta behöver du registrera ärenden, lägga upp nya reklamations-ordar som sedan ska skickas ut till kunden. Det är viktigt att du som person är strukturerad då det kan vara telefonsamtal väntandes på kö och att du handskas med detta på ett tillvägagångssätt för att ge varje kund bästa möjliga service. 

Vi söker dig som: 

  • Har ett genuint intresse för IT/teknik och problemlösning.
  • Besitter en god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad.
  • Är som person vetgirig och nyfiken.
  • Har goda kunskaper i svenska då språket används i både tal och skrift.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är social och engagerad. Du behöver ha en mycket god förståelse för service och drivs av att hjälpa andra människor med deras tekniska problem. Vi ser gärna att du har förmågan att kommunicera tekniska lösningar på olika nivåer och är som person nyfiken att ständigt vidareutveckla dina kunskaper.

Om kundföretaget: 

Milleteknik arbetar med att utveckla och tillverka batteribackuper för skydds- och säkerhetsbranschen främst inom byggsektorn men även för industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i deras säkerhetssystem. Milleteknik växer ständigt och ser fram emot de kommande kreativa utmaningar de står inför. De producerar effektiva produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. De är marknadsledande i Norden och är stolta över deras fokus på forskning och utveckling, vilket i sin tur gynnar både deras kunder samt samhället. 

Milletekniks vision är att avdramatisera strömavbrott, genom att säkerställa kontinuerlig drift av kundens kritiska system. Milleteknik skall skapa tillförlitliga lösningar med hjälp av innovativa kraftelektronikprodukter med kommunikation och intelligens, som kan förutse feltendenser. 

Om anställningen: 

Detta är en rekrytering där Friday ansvarar för processen men där du kommer bli anställd direkt hos Milleteknik.

Övrig info: 

  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/ Enligt överenskommelse
  • Placering: Ögärdesvägen 8B, Partille
  • Rekryteringsansvarig: Bianca Lord
  • Lön: Fast månadslön

Om Friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow