Warning: Undefined array key "_pnty_logo_attachment_id" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 101

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 101

Warning: Undefined array key "_pnty_logo" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 102

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 102

Underhållningsingenjör till spännande bolag!

Göteborg

Kontaktperson:Gabriella Bergström
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Söker du en ny utmaning där du får vara med och driva ett progressivt underhållsarbete hos ett spännande bolag som ständig är i utveckling? Vill du göra skillnad genom att bidra med din kompetens kring förbättringar och effektiviseringar för statisk utrustning? Vi söker nu dig som har en eftergymnasial utbildning som Maskiningenjör eller motsvarande, som vill växa och utvecklas i dig karriär. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:

Hjärtat av Stenungsund har de senaste åren genomgått flertalet förändringar och det satsas mycket på underhåll för att målen fortsatt ska vara möjliga att nå, gällande lönsamhet, men också inför de omställningar världen står inför. I rollen som underhållningsingenjör får du vara med och göra skillnad för att bygga en bättre morgondag. Som ingenjör till vår kunds underhållsavdelning kommer du arbeta med förbättringar av säkerhet, kvalité, tillförlitlighet och kostnadseffektivisering på bolagets ena anläggning.

Vidare kommer rollen innefatta ett tekniskt ansvar för underhållsavdelningen, vilket innebär såväl operativt som strategiskt arbete, ett stort fokus kommer även läggas på säkerhet- och kvalitetsarbete. Du kommer ha många kontaktytor där du dagligen samarbetar med andra underhållsingenjörer, underhållstekniker, planerare, produktionstekniker och processingenjörer. Den främsta utmaningen ligger i att maximera anläggningens tillförlitlighet.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta för att förebygga skador och haverier på anläggningen.
 • Ansvara för efterlevnad och optimering av befintliga underhållsplaner, samt upprättande av nya.
 • Analysera driftutfall, störningar och teknisk livslängd på maskinanläggningen.
 • Framtagning av förändrings- och förbättringsunderlag av utrustning och arbetsmetoder.
 • Representera underhållsavdelningen vid nyprojektering och upphandling av ny utrustning.
 • Granska underlag (ritningar, PI&D, tekniska specifikationer m.m.), samt besiktning av nyinstallation.
 • Driva investeringsprocesser och underhållsprojekt.

Vi söker dig som:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom maskin, mekatronik, elektro- eller liknande. Alternativt om du arbetat som tekniker i flera år och nu vill ta nästa kliv i karriären.  
 • Har goda kunskaper i svenska samt engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:

 • Petrokemiska anläggningar. 
 • Att arbeta i SAP.
 • Problemlösning och projektledning. 
 • Strukturstål eller tryckkärl. 
 • Arbete inom konstruktion och/eller underhållsarbete ifrån likvärdig industri. 

Vidare ser vi att du som person kan ta egna initiativ, är nyfiken och ständigt strävar efter att få ta del av ny kunskap. I det dagliga arbetet kommer du röra dig mellan kontoret, verkstäderna och fabriken, vilket innebär att du behöver tycka om att samarbeta, lyssna och ha en förmåga att anpassa din tekniska expertis till åhöraren.

Om anställningen:

Detta är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer bli anställd av vår kund, Friday ansvarar enbart för rekryteringsprocessen.

Övrig info:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stenungsund
 • Kontaktperson: Gabriella Bergström      
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow