Warning: Undefined array key "_pnty_logo_attachment_id" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 101

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 101

Warning: Undefined array key "_pnty_logo" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 102

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 102

Instrumentingenjör till ett spännande bolag!

Göteborg

Kontaktperson:Gabriella Bergström
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Vi söker dig med några års erfarenhet som Instrumenttekniker eller liknande. Du har ett brinnande intresse för teknik och vill vara med och driva ett progressivt underhållsarbete framåt i ett företag där du har stora utvecklingsmöjligheter. Är det dig vi beskriver? Sök redan idag, då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten:

Friday söker för kunds räkning en Instrumentingenjör, där ens främsta fokusområden kommer vara förbättring av säkerhet, kvalité, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet inom bolagets två anläggningar. Vidare har du i rollen ett tekniskt ansvar för underhåll, på såväl kort som lång sikt, och tillämpa samt säkerställa ett högt säkerhets- och kvalitetstänk i samtliga åtaganden. Som Instrumenttekniker kommer du ha en betydande roll inom företagets underhållsorganisation, Plant Availability & Turnaround, där den främsta utmaning ligger i att maximera anläggningens tillförlitlighet.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Upprätthålla specialistkompetens inom instrumentering.
 • Arbeta med implementering och utveckling av riskbaserat underhåll.
 • Arbeta problemlösande vid produktionsstörningar, samt leda utredningar för säkerhets- och tillförlitlighets incidenter och identifiera och analysera problem för att skapa långsiktiga och hållbara tekniska lösningar. 
 • Stötta utförande organisation med kunskap och ge tekniska expertråd, göra beräkningar och planera tekniska aktiviteter för att säkerställa en hög säkerhet och tillgänglighet på fabriken. 
 • Delta i studier och projekt som representant för underhåll, samt delta i interna nätverk, utöva inflytande för att bidra till bolagets utveckling och ta vara på lärdomar. 
 • Tillse korrekt reservdelshantering och stötta inköpsavdelningen vid köp av material eller tjänster.

Arbetet sker i nära samarbete med de övriga instrumentingenjörerna. I det dagliga arbetet rör du dig mellan kontoret, verkstäderna och fabriken. Du arbetar tillsammans med underhållstekniker, produktionen och andra avdelningar för att skapa en världsledande verksamhet.  

Vi söker dig som:

 • Har en Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom instrumentering (exempelvis inom Elektro/ Mekatronik eller motsvarande), alt. Likvärdig kompetens genom arbetserfarenhet.
 • Har kunskap inom SAP, Sharepoint, samt Office-paketet.
 • Har goda kunskaper i svenska samt engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:

 • Petrokemiska anläggningar
 • DCS/ PLC-system
 • Problemlösande arbete och projektledning.

En formell utbildning är inget kvar, utan erfarenhet från liknande kompetensområde samt ett gediget teknikintresse är uppskattat. Du som person har en ambition att växa och utvecklas inom företaget och har lätt för att ta till dig nya system. Vidare ser vi att du som person uppskattar att tillämpa teknisk expertis och att förmedla den anpassat till åhöraren. Du tycker om att samarbeta med andra och bidrar aktivt med din kunskap och ett stort engagemang. Du är fokuserad på att leverera resultat och att uppfylla kundförväntningar. Du behöver också ha förmågan att tänka på ett analytiskt sätt, vara strukturerad, lösningsorienterad och kunna kommunicera fakta till mottagare inom olika delar i organisationen.

Om anställningen:

Detta är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer bli anställd hos kunden, Friday ansvarar enbart för själva rekryteringsprocessen.

Övrig info:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stenungsund
 • Kontaktperson: Gabriella Bergström      
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow