Teknisk Specialist till C-Green

Stockholm

Kontaktperson:Elin Dahlqvist
Omfattning:Heltid
Placering:Stockholm

Här ges du möjligheten att arbeta i en internationell miljö i ett företag som genom sin innovativa teknik bidrar till att reducera växthusgasutsläpp och skyddar miljön. I rollen som Teknisk Specialist hos C-Green AB är du med och utvecklar tekniker som tar vara på slam, sparar energi samt minskar föroreningar och utsläpp av klimatgaser. Här blir du en del av ett företag med engagerade kollegor som brinner för att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid! Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom processteknik och redo för nästa steg i karriären! Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Som Teknisk Specialist har du en starkt teknikutvecklande roll där du arbetar både strategiskt och operativt. I den strategiska rollen kommer du att utforma processlösningar och delsystem. I den operativa rollen kommer du att vara ansvarig för att den övergripande processlösningen implementeras i de projekt du ingår i och driver. Inom ramen för detta ingår bland annat att göra mass- och energibalanser, designa delprocesser och val av komponenter. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt och samverka med andra discipliner så att styr- och reglerkoncept utformas för en stabil drift av anläggningarna. Du kommer även leda mer juniora kollegor och i takt med att företaget växer ha möjligheten att bygga upp ditt eget team.

Du ansvarar för processarbetet under koncept, förstudie och projektens alla faser och arbetar med såväl befintliga som nya anläggningar. Du kommer att ha ett stort antal kontaktytor såväl internt som externt och ha ett stort ägandeskap kring de beslut som tas såväl för projekten som för produkten och du kommer spendera din tid både på kontoret och ute hos kund.

Vidare kommer du exempelvis…

 • Driva dialogen med kunderna kring kravspecifikationer
 • Ta beslut kring komponenter i systemen
 • Tillsammans med inköp utvärdera leverantörer och offerter
 • Leda de juniora ingenjörerna och på sikt ha möjligheten att bygga upp ditt eget team
 • Designa processlösningar och driftsätta system

VI SÖKER DIG SOM:

Detta är en roll för dig som trivs i en omväxlande roll med fokus på såväl teknikutveckling som relationer och att driva projekt. Som person bör du vara bekväm med att ta stort eget ansvar, exempelvis genom att själv bestämma vilka metoder som passar bäst för att lösa uppgifterna. En viktig egenskap är också att kunna identifiera kundernas behov och förutsättningar samt att omsätta dessa frågeställningar till processlösningar.

Vidare har du,

 • En akademisk utbildning inom exempelvis kemiteknik, maskinteknik eller liknande
 • Erfarenhet från process-, kemi- eller livsmedelsindustrin
 • Mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där du varit ansvarig för hela processlösningar i projekt från start till mål
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • B-körkort

I denna rekrytering kommer vi utöver formella kompetenser även lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för rollen. Motivera väl i din ansökan varför du är intresserad. De viktigaste personliga kompetenserna är relationsskapande, god samarbetsförmåga, ansvarstagande, självgående och resultatsinriktad.

OM KUNDFÖRETAGET:

Varje år skapas flera hundra kilo slam per person vilket idag är ett av dagens stora miljöproblem och C-Green har genom sin teknik skapat förutsättningar att hantera detta. Med sin process, OxyPower HTC™ - en egen patentskyddad energieffektiv teknik, omvandlar de våt biomassa till biobränsle eller jordförbättringsmedel. Man kan säga att processen i princip kopierar naturens sätt att bryta ner komplexa organiska föreningar till kol, men i stället för att det tar miljontals år görs det på någon timme. C-Greens teknologi kan med andra ord lösa problematiken med slamhanteringen hos såväl större industrier som vattenreningsverk och jordbruk.

Idag har C-Green 26 medarbetare med huvudkontor och labbverksamhet i Solna, en mobil pilotanläggning samt en fullskalig industrianläggning i Finland och de befinner sig i en stark expansionsfas med ambitionen att kraftigt utöka antalet anläggningar såväl i Sverige som övriga Europa. Läs mer om C-Green här!

Du erbjuds,

 • Arbeta med en teknik som gör stor skillnad för miljön
 • Möjligheten att arbeta i ett snabbt växande företag med höga ambitioner internationellt samt goda möjligheter för dig att ta dig an både nya ansvarsområden och på sikt även nya roller inom företaget
 • Nära arbete med engagerade och kunniga kollegor från olika bakgrund och kulturer

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Friday, men du kommer anställas direkt hos C-Green.

ÖVRIG INFO:

·      Omfattning: Heltid

·      Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid

·      Placering: Stockholm, Solna

·      Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist

·      Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow