Utvecklingsingenjör till C-Green!

Stockholm

Kontaktperson:Elin Dahlqvist
Omfattning:Heltid
Placering:Stockholm

Här ges du möjligheten att arbeta i en internationell miljö i ett företag som genom sin innovativa teknik bidrar till att reducera växthusgasutsläpp och skyddar miljön. I rollen som utvecklingsingenjör hos C-Green AB är du med och utvecklar tekniker som tar vara på slam, sparar energi samt minskar föroreningar och utsläpp av klimatgaser. Här blir du en del av ett företag med engagerade kollegor som brinner för att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid! Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Som utvecklingsingenjör arbetar du i en bred roll innehållande både analys, utveckling och projektledning och du kommer ha en betydande roll för vidareutvecklingen av C-Greens process och teknik. Detta är en roll för dig som trivs att samarbeta med andra då du kommer ha ett flertal olika kontaktytor såväl internt som externt.

I rollen kommer du arbeta med att,

 • Utvärdera och tolka labbresultat och processdata
 • Utveckla processmodeller samt ta fram förbättringsförslag
 • Leda utvecklingsprojekt och driva projekt på pilotanläggningar
 • Analysera kundkrav och diskutera tekniska frågeställningar med kunder, det kan exempelvis handla om egenskaper i kundens slam, hur processvattnet ska behandlas, hur energiförbrukningen kan minskas och hur C-Greens produkter kan användas på bästa sätt
 • Inhämta ny kunskap inom området genom exempelvis utvärdering av teknisk och vetenskaplig litteratur, deltagande i konferenser och nätverkande med externa kontakter inom området

VI SÖKER DIG SOM:

För att du ska lyckas i rollen söker vi dig som har,

 • En master- eller doktorsexamen inom kemiteknik, processteknik eller liknande
 • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (har du en doktorsexamen inom relevant område likställer vi det med arbetslivserfarenhet).
 • Erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt
 • Goda kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift
 • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom,

 • Modellering av tekniska processer
 • Matlab, Python eller motsvarande språk för hantering av data
 • Något eller flera av följande områden: biokol, HTC, våtoxidation, partikelseparation, filtrering, värmeåtervinning, vattenrening eller liknande

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för rollen. Vi letar efter dig som har en god samarbetsförmåga, noggrannhet, god kommunikativ förmåga samt självgående i ditt arbete.

OM KUNDFÖRETAGET:

Varje år skapas flera hundra kilo slam per person vilket idag är ett av dagens stora miljöproblem och C-Green har genom sin teknik skapat förutsättningar att hantera detta. Med sin process, OxyPower HTC™ - en egen patentskyddad energieffektiv teknik, omvandlar de våt biomassa till biobränsle eller jordförbättringsmedel. Man kan säga att processen i princip kopierar naturens sätt att bryta ner komplexa organiska föreningar till kol, men i stället för att det tar miljontals år görs det på någon timme. C-Greens teknologi kan med andra ord lösa problematiken med slamhanteringen hos såväl större industrier som vattenreningsverk och jordbruk.

Idag har C-Green 26 medarbetare med huvudkontor och labbverksamhet i Solna, en mobil pilotanläggning samt en fullskalig industrianläggning i Finland och de befinner sig i en stark expansionsfas med ambitionen att kraftigt utöka antalet anläggningar såväl i Sverige som övriga Europa. Som utvecklingsingenjör kommer du tillhöra ett team om fyra personer och samarbeta med andra utvecklingsingenjörer, labbingenjörer och även andra team bestående av ex. processingenjörer. Läs mer om bolaget här!

Hos C-Green erbjuds du,

 • Arbete med en teknik som gör stor skillnad för miljön
 • Möjligheten att arbeta i ett snabbt växande företag med höga ambitioner internationellt samt goda möjligheter för dig att ta dig an både nya ansvarsområden och på sikt även nya roller inom företaget
 • Nära arbete med engagerade och kunniga kollegor från olika bakgrund och kulturer

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Friday, men du kommer anställas direkt hos C-Green.

ÖVRIG INFO:

·      Omfattning: Heltid

·      Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid

·      Placering: Stockholm, Solna

·      Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist

·      Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow